Hondenstrikken

Nu de leukste hondenstrikken voor je hond

Hoe leuk is het dat jouw hond nu ook een mega gave strik om kan!
Samen met Floortje Doodle hebben we verschillende hondenstrikken bedacht en gemaakt.
Zoals je hier onder kan zien, hebben we verschillende soorten en maten gemaakt zodat er voor iedereen wat wils is.
Alle strikken worden met liefde met de hand gemaakt en ze zijn erg makkelijk te bevestigen aan de halsband door middel van twee stukken klittenband. Zo past hij gemakkelijk om elke halsband. Deze mooie hondenstrikken zijn water- en vuilbestendig dus ideaal voor jou hond.
Dus niet alleen jouw kindje steelt de show met een prachtige strik maar nu zeker ook jouw hond!

De leukste hondenstrikken koop je via Floortje Doodle.

Mocht je vragen hebben, dan horen wij het graag!

Floortje Doodle

Floortje heeft vier hele lieve baasjes. Daarvan zijn Thomas en Janou er twee van. Zij hebben ook de leukste Momentkaarten en Mijlpaalkaarten ontworpen.

Met de momentkaarten leg je mooie, grappige en speciale momenten vast. Denk aan Kerst, de verjaardag van je hond, spelen met vriendjes, het ging per ongeluk, echt waar… en nog veel meer momenten om vast te willen leggen. Het zijn 37 schitterende kaarten en ze zijn stuk voor stuk prachtig geïllustreerd. Een echte musthave voor jou als baasje!

En met de mijlpaalkaarten leg je het eerste jaar van je puppy vast. Die kleine lieve puppy’s groeien zo snel, de weken vliegen voorbij. Hoe leuk is het om dan elke week een moment vast te leggen. Het zijn maar liefst 52 prachtige kaarten, voor elke week 1, een heel jaar lang. Welkom bij ons thuis lieve …, voor het eerst in bad, mijn eerste bezoek aan de kapper, hoera 1 jaar zijn verschillende mijlpaalkaarten die in de set zitten. Het is natuurlijk super leuk om zelf te kopen als je binnenkort een puppy krijgt maar ook heel leuk om cadeau te doen aan familie of vrienden.

Kijk snel op de site van Floortje Doodle voor alle informatie.